INTERAKTIVT TRÄNINGSFRÅGETEST
ONLINE INFÖR TENTANKÄMPIG TENTAMENSSITUATION...

Här nedan har ni nu länken till en ny applikation som vi testar för första gången. "Classmarker" har ett attraktivt gränssnitt och kan användas för olika interaktiva on-line-examinationer av div typer.

HÄR används den enbart som ett anonymt och anspråkslöst själv-test. Inga som helst resultat når kursledningen! :-)

Frågorna är (som ni förstår) heller inte specifikt representativa för tentans utformning, utan snarare lite småraskt hopplockade för att innehållsmässigt (åtminstone delvis) lite löst och allmänt någorlunda täcka huvuddelen av kurs-stoffet: - Om ni utan problem klarar dessa frågor kan ju hur som helst ingen förneka att ni onekligen är väl inlästa på stoffet!...

Ni får alltså lösa frågorna på vilket sätt ni vill. Testen kan göras om hur många gånger som helst (och som sagt utan någon som helst form av registrering...). När ni är klara (totalt 30 st frågor) får ni facit. OBS! - Lägg nu inte ner alltför stor möda på att här leta slamkrypare! Frågetypen (flerval) har valts enbart med tanke på att det hela skall gå snabbt och smidigt att genomföra. (Endast ETT alternativ efterfrågas på sedvanligt vis per fråga!) - Enjoy - och lycka till! ;-)

- NEJ, NU KAN JAG INTE HÅLLA MIG LÄNGRE:
- TAG MIG OMEDELBART TILL TESTET!!!(2007-11-02)