vågad balansgång...
A L A R M !


ALARM - apotekarnas, biovetarnas, receptariernas och biomedicinska analytikernas arbetsmarknadsdag 2007-03-15!Nu börjar datumet för ALARM att närma sig, och vi hoppas att alla redan skrivit in den 15:e mars i sina kalendrar. ALARM är som alla förhoppningsvis vet alla farmacevtstudenters arbetsmarknadsdag och en chans man inte ska missa!

Det hela kommer att utspela sig i Academicum, Medicinaregatan 3, och där kommer att finnas många svenska och utländska företag som alla är intresserade av att träffa morgondagens apotekare, biovetare, receptarier och biomedicinska analytiker. Några rekryterar till och med på plats, så ta med ett välslipat CV, som du även kan passa på att få granskat av Karriärcentrum.

Under eftermiddagen kommer det även att vara olika inspirerande föreläsningar av intressanta föreläsare med olika bakgrund, samt två sponsrade föreläsningar där det bjuds på lunch och kvällsmat.

Klockan 12.00, torsdagen den 15:e mars är alltså tidpunkten man ska lägga på minnet; alla terminer kommer att vara lektionsfria den här eftermiddagen för att kunna gå på ALARM, så vi hoppas på att få se er där!

Besök oss gärna på

www.alarm07.se

för mer information

VÄLKOMMEN!


ALARM-gruppen
genom

Johanna Åkesson
och
Johan Salvén(2007-02-09)